tisdag 24 mars 2009

Svenskt eko mode

Har kollat in Sweedis Hasbeens ( www.swedishasbeens.com) supersnygga skor och väskor i naturgarvat läder. Deras overnight bag och origninal belt är lovely. Och bör hålla en livstid. (Vilket kan behövas med tanke på priserna.) Skulle verkligen behöva ett bra schyst bälte. roligt att det börjar komma fler schysta alternativ på skofronten. Det har jag saknat förrut fast miljövänliga skor är fortfarande betydligt dyrare. Chilenska Camila Labras boots är tillverkade av återvunna plastpåsar och är otroligt snygga. Kostar 45 dollar via www.botasdacca.blogspot.com.

Fast måste spara pengar till sommarens planerade tågsemester. Interrail -miljövänligt och kul. Tåg påminner mig om att åka båt. Det gungar lite hemtrevligt. Man ser mycket intressant, inte som att flyga. Hur kul är det med X timmar vita moln? Ska söka efter bra eko adresser efter vägen, restauranger, butiker. och inrikta mig mer på upplevelser än på konsumtion. Kan vara bra eftersom jag är en notorisk hamster.

Bllack Noirs snygga sidenkläder är miljövänligt i en lite högre prisklass. Deras vårkollektion är verkligen to-die-for. Det blir bara lättare att vara snyggt klädd utan att vara en del av problemet. Yey!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar