torsdag 8 april 2010

Nu är köpstoppet över...

och det gick mycket lättare än jag hade tänkt mig. Jag ska fortsätta att inte köpa så mycket tidningar. Mycket av det jag vill läsa finns hur som hellst på biblioteket och det räcker gott och väl med de tidningsprenumerationer jag har. En tidning i månaden kan jag köpa men då ska det vara någonting jag verkligen vill läsa om. Eller något intressant modereportage.
Jag har faktiskt handlat en del efter köpstoppet men bara saker jag har planerat att köpa. Ingen impuls shopping alltså.
Har köpt ett par nya ekologiska Kuyuchi jeans på Ebay, en vit långärmad t-shirt i eko bomull från H&M, båda saker jag verkligen behövde. She & Hims nya skiva (Ebay)och Jenny Wilsons senaste (rea). -Jag har i princip aldrig råd att köpa skivor...
Och säsong 4 av Supernaturaldvd (samlar på dem) för det som blev över av fira-körkortet-pengarna jag fick av mina föräldrar. Dessutom ett diadem med en stor siden rosett (=eko) från Sonia Rykiels H&M kollektion (på rea). Och ett beige nagellack (ondskefull kemikaliebomb, jag är ond...).
Ska definitivt ta flera köpstopps månader. Det var skönt. Fast jag hade en fattig månad hur som helst så jag tjänade inte så mycket på det.

Copyright Marie Karlsson 2010.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar