måndag 21 september 2009

Genaialitet musik och sånt där plus lite läppstift.

Senaste Sonic numret finns ute nu. Det tycker jag ni ska läsa. Det jag älskar med Sonic är att de skriver sjukt långa artiklar om insnöade saker ibland. Som nu Markus Krunegård och Bear Quartet. Minns fortfarande deras 16 sidor om Kent för ett antal år sedan. -Innan jag liksom tröttnade på Kent... Bara påminnelsen om hur galet snygg Jari Haapalainen är. (Och liiten.) Och Matti Alkberg går inte att tycka om nån skrev en gång i en av lokaltidningarna tt det var typ 50 kids och matti Alkberg på en spelning vilket är sant om de flesta spelningarna här i Lule. 40-50 ospecificerade männskkopr och Alkberg. Det enda som varierar är längden på hans hår och eventuell ansiktsbehåring.

Det finns en Gud! I alla fall en som vakar över alla fattiga skivsammlare så vi (dvs jag) hittar Empire of the Suns, Walking on A Dream och Frans Ferdinands, Tonight på halva reapriset på Åhléns för 89 spänn.
Dessutom är Tutanchamons "Have you ever been in love" bäst just nu. Har den på repeat och glädjer mig åt att jag är ensam idag och inte driver pojvännen till vansinne med repeterandet Den låten fick mig att gå ut på stan i tighta mörkblåa jeans, vit t-shit rutig röd skjorta, mörkblå jeansjacka, röda Converse och plommonfärgat läppstift. -Fick ett plötsligt sug efter mina rock infested roots. Kändes skönt att ha på mig något klassiskt cleant och välbekant.
Copytright text Marie Karlsson 2009.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar