måndag 12 mars 2012

Köpstopp och gratiskläder


Köpstoppet flyter på utan att jag ens tänker på att jag inte får handla kläder. Har istället haft råd att beställa två skivor jag länge velat ha. Annars har jag inte köpt mycket. En tulpanbukett. En badrumsmatta för 5:- på Röda Korset.

Blev ägare till två par jeansleggings idag trots köpstoppet när jag köpte påsar med gamla jeans att sy av. Två par råkade passa mig så de behåller jag. Mamma fick också ett par. Resten blir stolsdynor. Fusk? Jag köpte inte kläder för att det var kläder utan tyg...

Ritade upp mönster till en beige yllecape jag ska sy under helgen. Och packade ned en avklippt skinjacka som jag ska sy fast fodret i nederkanten idag när jag åkte hem till mina föräldrar och mammas starka Huskvarna symaskin som orkar med tjocka material. Min moderna dyra Bernina orkar inte!!! Går bara att sy tunna tyger med den. Skandalöst dåligt!

Ska rota runt bland gamla skor i källaren i morgon, har ett par loafers från när jag gick i 6:an som borde funka nu igen!

Copyright Marie Karlsson 2012.

1 kommentar:

  1. Mina loafers skänkte jag tydligen bort i våras då jag trodde att jag aldrig skulle använda dem igen. Ibland väljer man fel!

    SvaraRadera