söndag 29 mars 2015

Mars månads köpstopp

Jag har inte haft några problem att låta bli att köpa till mig själv  i Mars (till viss del pågrund av mager plånbok), däremot har jag gått ovanligt mycket i affärer när jag har haft tid över på väg mellan olika aktiviteter. Inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag har hämtat inspiration till saker jag kan sy eller tillverka själv.

-Dessutom är de saker jag tycker är fina ofta tillverkade på ett sånt sätt att jag hur som hellst inte kan tänka mig att köpa dem (material som håller dåligt, inte är miljövänligt producerade etc.). Inte ens bokrean som brukar vara min shoppingnemesis lockade speciellt men jag beställade hem ett gäng böcker från den i Februari men bara böcker jag har nytta av i jobbet.

Att rensa hemma har gått mycket bättre. Har tagit saker till Röda Korset, sålt en väska, lagt massa gamla tidningar i återvinningen. Jag har väldigt svårt att göra mig av med tiddningar med intressant inehåll och sådana jag inte läst klart. Så tidningshögarna har en tendens att växa tills jag blir illamående av att se dem.. Ska även försöka lägga upp finare kläder oich sälja på Tradera. Pengarna kanske jag lägger på sommarens semester.

Nu håller jag på att städa och flytta om i min atelje för att få mer plats och det känns jätteskönt. Min sambo har ochså rensat bland sina saker. En del hamnar i källaren men det mesta hör vi oss av med helt. Ska ta mina gamla Rocky tidningar (Marin Kellermans serie) till stugan eftersom man brukar kunna läsa serier hur många gånger som hellst och det känns dumt att kasta dem.

Copyright Marie Karlsson 2015.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar